Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 482313
Прогноз погоди
У Житомирі буде активно проводитись інформування молоді призовного віку
20 вересня 2016 року 09:45
16 вересня відбулася розширена робоча нарада з питань проведення осіннього призову. В нараді взяли участь представники органів місцевого самоврядування, Житомирського об’єднаного міського військового комісаріату, державних установ, правоохоронних органів та навчальних закладів різних рівнів акредитації.
 
Відкриваючи нараду, заступник міського голови, голова міської призовної комісії Матвій Хренов зазначив: «Має бути чітка консолідація зусиль усіх дотичних структур, щоб призовна кампанія у м. Житомирі пройшла організовано на принципах співпраці та взаєморозуміння». Особливий акцент зроблено на підвищенні рівня проведення патріотичного виховання у школах, училищах, ліцеях та коледжах.
 
Під час наради було вироблено чітку програму дій, пов’язаних з оповіщенням юнаків та вирішення технічних проблем формування документів.
 
«На сьогодні у місті в межах 7,5 тис осіб призовного віку і тому не повинно бути проблемою залучення до строкової служби близько 90 юнаків, які підпадають під призов. Тому необхідно провести висококваліфіковану просвітницьку роботу у молодіжному середовищі», – зазначив заступник військового комісара Олександр Негерей.
 
До проведення патріотичного виховання долучаються, в першу чергу, працівники навчально-освітніх закладів різних рівнів акредитації, а саме кадрові одиниці, які мають упроваджувати патріотичне виховання на рівні навчального закладу. Також будуть долучені і громадські організації, що об’єднують військових, мобілізованих цивільних, які брали та беруть участь в зоні АТО та працівники військового комісаріату. Враховуючи недостатність кадрів військкоматів, працівники не можуть самостійно охопити усі навчальні заклади та молодіжні осередки.
 
«Кожного разу, коли приходить призовний період, а це весна-осінь, ми маємо проблеми з набором до служби у Збройних силах України. Ця проблема пов’язана з військовими діями, але водночас ми маємо розуміти, що хто, як не молодь, має бути готовою захищати Україну», – зазначила директор міського Центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді, член міської призовної комісії Ольга Юрченко
 
Основний акцент стоїть на оповіщенні молоді, яка працює на підприємствах та в установах міста. Для цього буде залучений міський центр зайнятості та буде проведена робота з кадровиками підприємств.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare