Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477118
Прогноз погоди
МФК “Житомир” вдома мінімально поступається харківському “Соллі Плюс”
19 вересня 2016 року 14:33
У матчі 6 туру аматорського Чемпіонату України з футболу серед аматорів, який відбувся у суботу, 17 вересня, МФК «Житомир» на домашньому полі стадіону Агротехнічного коледжу приймали ФК «Соллі Плюс» (Харків).
 
Гості приїхали в Житомир у якості фаворитів — поки що команда, в складі якої є гравці з досвідом не лише  Прем'єр-лізі, а й виступів за збірну України, не зазнавала жодної поразки. Але вже з перших хвилин житомиряни зуміли нав'язати боротьбу супернику. Втім різниця в досвіді далася взнаки на 17 хвилині, коли харків'янин Данило Соломаха увірвався в нашу штрафну, відпасував в другу лінію атаки, де Єгор Коваленко чітким ударом відправив м'яч у «дев'ятку».
 
Житомиряни мали можливість відігратися ще до кінця першого тайму, але не змогли ними скористатися використати. В другому таймі наша команда взагалі затисла гостей на їх половині поля. Втім надійна гра голкіпера “СолліПлюс” і традиційні проблеми із завершенням атак у наших футболістів залишили рахунок незмінним — 0:1 і мінімальна перемога ФК “СолліПлюс”.
 
Після шести зіграних матчів МФК “Житомир” набрав 4 очка і посідає 8 місце в турнірній таблиці Групи 2.
 
Наступні дві гри МФК “Житомир” зіграє на виїзді. 1 жовтня в рамках 7 туру аматорів наша команда зустрінеться в Петрово із ФК “Інгулець-3”, а 4 жовтня — в аматорському кубку відправиться на Львівщину зіграє із СКК “Демня”.
 
В Житомирі наша команда гратиме вже 9 жовтня матч-відповідь попереднього етапу аматорського кубку України з СКК “Демня”.
 
Також в середу, 21 жовтня, молодіжна команда МФК “Житомир” дебютує на Всеукраїнських змаганнях з футболу серед команд юніорів (U-19, Перша ліга). В Житомирі на стадіоні “Колос” наша команда прийматиме ФК “Діназ” з Вишгорода (Київська обл.). Початок матчу — о 16.00


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare