Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 482237
Прогноз погоди
Герой України, учасник АТО Олександр Петраківський потребує допомоги
16 вересня 2016 року 09:50
Житомирянин, майор, командир 8-го окремого полку спеціального призначення Олександр Петраківський в зв’язку з погіршенням стану здоров’я, після отриманого осколкового поранення голови потребує дороговартісного лікування та реабілітації.
 
Капітан Олександр Петраківський очолював групу спеціального призначення оперативного командування «Північ» Збройних Сил України. 20 липня 2014 року група військових під його керівництвом, забезпечуючи проходження колони техніки Збройних Сил та сил добровольчого батальйону «Айдар» до аеропорту Луганська, потрапила у засідку під селищем Щастя. У ході бою Олександр Петраківський отримав важке поранення в голову, однак продовжував керувати діями групи, виносив поранених у безпечне місце, що дозволило забезпечити передислокацію колони.
 
Після осколкового поранення голови, переніс декілька операцій та два мікроінсульти.
 
Військовий перебував на лікуванні в декількох госпіталях України та на лікуванні закордоном, але на сьогодні ситуація ускладнилася. Єдина клініка, яка може прийняти Олександра Петраківського на лікування та гарантувати певні результати знаходиться у США в місті Техас. Необхідна сума на лікування становить 541 тис. доларів США. Лише вартість транспортування хворого на літаку становить 87 тис. доларів, яке може бути здійснене тільки з Варшави.
 
Під час засідання експертної ради благодійного фонду «Разом за справу» у прес-центрі Житомирської міської ради було прийнято рішення перерахувати 100 тис. грн. на лікування військового. Проте, цих коштів не достатньо, оскільки лікування та реабілітація становить понад пів мільйона доларів США.
 
Родина самотужки зібрати кошти не може, тому потребує допомоги. Телефон батька Олександра Петраківського +38067-34-82-170 (Петраківський Петро Станіславович).


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare