Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5552
візитів всього: 475790
Прогноз погоди
Перший Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 1.0»
15 вересня 2016 року 18:00
Впродовж двох днів 16 та 17 вересня в центрі оптової торгівлі «Метро» пройде перший Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 1.0» на кубок голови Житомирської обласної державної адміністрації та кубок Житомирського міського голови.
 
Метою чемпіонату є організація та активізація зусиль кулінарів Житомирщини у справі підвищення якості харчування та рівня обслуговування населення. Всебічно сприяти розвитку професійної майстерності працівників галузі, інтенсивному обміну досвідом, підвищенню рівня професійної підготовки кадрів, зростанню престижу професії. Пропагувати раціональне, дієтичне, профілактичне та дитяче харчування, нові продукти, обладнання, форми організації обслуговування населення та прогресивні технології харчування. Сприяти розвитку сучасної української (поліської) кухні, популяризувати її самобутність, оригінальність в країні та за її межами.
 
Кулінарні витвори мистецтва оцінюватимуть 22 члени жюрі у різних номінаціях на чолі з М.І. Пересічним(президентом Асоціації кулінарів України).
 
Професіонали та юніори з кулінарного мистецтва демонструватимуть свої таланти у декількох напрямках:
 
ПРАКТИЧНІ ЗМАГАННЯ
Сучасна кухня, Страва з птиці, Оригінальна страва з риби та морепродуктів, Паста, Стародавня українська страва, Ресторанні десерти, Страва сучасної української кухні, Страва молекулярної кухні
 
КРАЩИЙ ШЕФ-КУХАР  ПРОФІЮНІОР «BATTLE CHEFS 1.0»
Учасник з індивідуальної форми участі готує на відведеному робочому місці  та представляє у демонстраційному залі три ресторанні страви: холодну закуску, основну страву та десерт на 1 персону
 
КАТЕГОРІЯ S «СЕРВІС-КЛАС»
Учасник (офіціант) індивідуальної форми участі виконує завдання: «Тематичний святковий стіл», Складання серветок, Подавання вина
 
КОНДИТЕРСЬКЕ МИСТЕЦТВО
Роботи з шоколаду, Мастика, Весільний або святковий торт, Мініатюри, Вироби з тіста
 
КУЛІНАРНЕ МИСТЕЦТВО
Декоровані вироби з овочів та фруктів-Карвінг, Традиційний хліб
 
та інші...
 
На виставці індустрії HORECA свою продукцію представлять як виробники так і імпортери продовольчої продукції та обладнання, представники  Wedding індустрії, представники рекламної індустрії.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове