Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 480484
Прогноз погоди
Міська влада розриває угоди з недобросовісними перевізниками
15 вересня 2016 року 15:38
Управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради в односторонньому порядку розриває угоди з двома перевізниками на маршрути 2 і 26, 3 і 50.
 
“Працівники управління постійно проводять як планові, так і позапланові перевірки маршруток. Найчастіше порушуються графіки руху, санітарні або технічні норми. Автобуси по маршруту №50 взагалі не їздять. На сьогодні на маршрути 2 та 26 складено 17 актів про порушення, на маршрути 3 та 50 - 6 актів, тож ми маємо всі підстави розірвати угоди”, - коментує начальник управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради Вікторія Климчук-Побережник.
 
“Даний крок є крайнім, але вимушеним заходом. Я неодноразово наголошував, що перевізники зобов’язані виконувати договірні умови і надавати максимально якісний сервіс житомирянам. Сподіваюсь, що всі перевізники у місті серйозніше будуть ставитись до своїх обов’язків”, - переконаний заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук.
 
Окрім того, в планах міської влади певні зміни у маршрутній мережі міського транспорту.
 
Управління приймає пропозиції від перевізників, які готові добросовісно працювати, на заключення тимчасових угод до моменту проведення конкурсу на визначення постійного перевізника на даному маршруті.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare