Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5517
візитів всього: 464627
Прогноз погоди
Громадська організація «Берегиня Полісся» запрошує на фестиваль «Свято українського коня»
14 вересня 2016 року 17:16
Фестиваль започатковано у 2015 році для поширення національно-патріотичного виховання суспільства, популяризації здорового способу життя, патріотичного виховання молоді та популяризації і підтримки реабілітації хворих дітей за допомогою іпотерапії і анімалотерапії у  Центрі анімалотерапії «Берегиня Полісся».
 
  В програмі фестивалю:
 
- презентація оздоровчої верхової їзди,
- виступ діточок з особливими потребами на конях,
- концертна програма,
- змагання козаків на конях,
- козацькі лучники,
- ярмарок,
- мастер-класи,
- вікторина,
- конкурси,
- розіграш призів,
- нагородження переможців,
- фаер шоу;
 

Організатором фестивалю є громадська організація «Берегиня Полісся» та Житомирський обласний благодійний фонд «Берегиня Полісся». Фестиваль проводиться за сприянням  Житомирської обласної державної  адміністрації, Житомирського національного агроекологічного університету, Житомирської міської ради, Головного управління поліції в Житомирській області, Управління інформаційної діяльності  та комунікацій з громадськістю при ОДА, Управління Департаменту сімї, молоді та спорту, Управління культури  при Житомирській ОДА.

 

Фестиваль «Свято українського коня» відбудується 24 вересня 2016 року на території Житомирського національного агроекологічного університету за адресою: м. Житомир, вул. Корольова, 39, навпроти ботанічного саду. Початок о 13.00 год. Вхід безкоштовний!


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове