Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464481
Прогноз погоди
В Житомирі розпочалась реконструкція вулиці Михайлівської
9 вересня 2016 року 12:07
До кінця сезону планують відремонтувати частину вул. Михайлівської від вул. В. Бердичівської до вул. Лятошинського. Планують замінити покриття, зробити освітлення та інженерні комунікації.
 
«Сам проект капітального ремонту був виготовлений ще у 2012 році, і частина робіт, що стосується інженерних комунікацій, була проведена. Зараз роботи, які були зупинені у 2014 році, продовжуються. Проект капітального ремонту частково змінений. Депутатами міської ради погоджений проект, в якому запропоновано покриття гранітними плитами. На даний момент  розпочалися роботи щодо заміни покриття», – розповідає головний архітектор міста Євгенія Черкасова.
 
На ремонт вул. Михайлівської виділено 17 мільйонів гривень. До кінця сезону планують замінити частину покриття,  виконати освітлення та облаштувати громадський простір. Також  в наступному році з’явиться новий фонтан, який буде встановлений за кошти мецената житомирянина, який проживає в Італії.
 
Для заміни покриття планують використати три види граніту: лабрадорит, корнінський та покостівський.
Фасади будинків змінюватись в межах цього проекту не будуть. Також залишаються більшість дерев.  На наступний рік планується лікування та кронування дерев, поліпшення їх естетичного вигляду.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове