Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477358
Прогноз погоди
Відбувся Всеукраїнський турнір з футзалу «Джерело життя»
9 вересня 2016 року 11:13
8 вересня, відбувся Всеукраїнський турнір з футзалу «Джерело життя» серед реабілітаційних центрів, державних установ та громадських організацій. «Футбол єднає!» - під таким девізом протягом дня змагалися команди з міст Рівне, Київ, Дніпро та Житомир.
 
Організатори турніру: управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Асоціація футзалу Житомирщини та ГО «АКВА ВІТА» - зробили все для того, щоб гості комфортно почувалися у нашому місті і змагання, що проходили на базі ФОКу, були організовані на найвищому рівні.
 
Серед учасників команди пенітенціарної служби, патрульної поліції м. Житомира, команда Житомирської міської ради, команди ГО «АКВА ВІТА», команда «Вікторі» (м. Дніпро), «Здоровий шлях» та РЦ «12+» (м. Рівне), «Фенікс» та «Конвіктус» (м. Київ).
 
Переможцем стала команда пенітенціарної служби м. Житомира, 2 місце виборов «Здоровий шлях» (м. Рівне), 3 сходинку посіла команда патрульної поліції (м. Житомир). Вручаючи грамоти, директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко подякувала всім учасникам за активну життєву позицію у впровадженні здорового способу життя серед молоді та побажала нових досягнень та успіхів у громадському та особистому житті. Усі команди


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare