Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5550
візитів всього: 482157
Прогноз погоди
Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради нагадує керівникам всіх рівнів про необхідність суворого дотримання правил безпеки при експлуатації балонів та обладнання з підвищеним ступенем ризику.
28 січня 2010 року 15:12
Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради нагадує керівникам всіх рівнів про  необхідність суворого дотримання правил безпеки при експлуатації балонів та обладнання з підвищеним ступенем ризику.


Міська влада постійно тримає на контролі питання безпечного функціонування суб'єктів господарювання міста та захисту населення від можливих надзвичайних ситуацій та подій техногенного характеру. Ведеться моніторинг стану техногенної безпеки в місті.
За результатами аналізу вживаються заходи, спрямовані на мінімізацію можливої небезпеки для мешканців міста.

Враховуючи останні події, які сталися в лікарні міста Луганська, міським головою видано розпорядження щодо забезпечення дотримання правил експлуатації, зберігання балонів і обладнання з підвищеним ступенем ризику в комунальних підприємствах, організаціях і установах міста.

Управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради, спільно з фахівцями територіального управління Держгірпромнагляду по Житомирській області проведено перевірки комунальних підприємств, установ та організацій, які здійснюють заправку,
експлуатацію та зберігання балонів під тиском. Вибухонебезпечними в місті є 3 підприємства, які здійснюють заправку балонів метаном, 11 – пропаном-бутаном, 4 – кисневим наповнювачем.

Враховуючи необхідність підвищення рівня техногенної безпеки суб'єктами господарювання міста всіх форм власності, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради наполегливо рекомендує керівникам всіх рівнів забезпечити суворе дотримання правил безпеки при експлуатації балонів та обладнання з підвищеним ступенем ризику.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare