Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів:
візитів сьогодні: 5517
візитів всього: 464617
Прогноз погоди
Житомир пам'ятає. Відбулося відкриття виставки «Обійми війни»
3 вересня 2016 року 15:58
Сьогодні, 3 вересня, у рамках відзначення 1132-річчя від дня заснування Житомира у приміщенні ресторану «Смоленськ» відбулося відкриття  виставки, присвяченої учасникам бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції.  Учасники АТО, рідні загиблих на Сході військовослужбовців, представники влади та мешканці міста хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у зоні АТО.
 
«Усі повинні пам’ятати, що наше свято стало можливим лише завдяки тому, що наші хлопці зараз на Сході, завдяки тому, що частина з них віддала найдорожче - своє життя - за нашу свободу,  нашу незалежність. Низький уклін сім’ям загиблих. Ми всі повинні пам’ятати, що вони поруч з нами. Ми не маємо права забувати тих, хто загинув і віддав своє життя за наше право працювати, вчитися і святкувати, в тому числі і День міста. Святкуємо і пам’ятаємо!», - звернувся до присутніх міський голова Сергій Сухомлин.  
 
Виставка «Військово-польовий арт»  складається з фотовиставки фотографа Дмитра Муравського, виставки військового обладнання та кімнати - пам’яті,  де зібрані особисті речі, оригінали нагород та військова амуніція 39 житомирян, які загинули у боях  на Сході України.
 
Також відвідувачі  виставки «Обійми війни» можуть переглянути десятихвилинні відео-портрети «Обличчя героїв».
 
Ознайомитися з виставкою житомиряни та гості міста зможуть до 20 вересня.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове