Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 464511
Прогноз погоди
Визначено 2 претенденти на грант міського голови для обдарованої молоді
31 серпня 2016 року 11:12
Експертна рада з висування претендентів на отримання грантів міського голови для обдарованої молоді визначилася з претендентами, які отримають кошти на реалізацію своїх проектів.
 
На розгляд експертної ради було представлено 6 проектів від житомирських громадських та благодійних організацій.
«Приємно, що обдарованої молоді, яка не боїться показати себе і поборотися за грант міського  голови на його реалізацію, у нас багато. Власне, з чим і вітаю претендентів, яких обрала експертна рада. Зазначу одразу,  що всі представлені проекти цікаві і мають право на реалізацію», - зазначив голова конкурсної комісії, заступник міського голови Матвій Хренов.
 
За результатами презентацій проектів та обговорення їх експертною радою суму гранту було вирішено розділити між ЖОБФ “Берегиня Полісся” на реалізацію проекту «Крок на зустріч» та ЖОМГО ”Паритет” на реалізацію проекту «Житомир:місця щасливих людей». Кожному представнику були надані також рекомендації щодо подальшої реалізації та вдосконалення їх заходів. 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове