Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5557
візитів всього: 481388
Прогноз погоди
У Житомирі відбудеться Всеукраїнський фестиваль військових духових оркестрів «МИ ЄДИНІ!»
29 серпня 2016 року 16:28
В рамках відзначення 1132- ї річниці від дня заснування міста Житомира  03 вересня 2016 року на майдані Соборному відбудеться неймовірна подія - Всеукраїнський фестиваль військових духових оркестрів «МИ ЄДИНІ!».
 
Головною метою фестивалю є підтримання української державності, підняття авторитету Збройних Сил України у суспільстві, популяризація духової музики, підвищення її ролі у патріотичному та естетичному вихованні сучасного покоління, забезпечення духовної єдності різних верств та вікових категорій населення. Надати можливість оркестровим колективам поділитися напрацьованим досвідом та налагодити творчі зв’язки між собою.
 
Завданням Фестивалю є популяризація військово-музичного мистецтва, сприяння вихованню підростаючого покоління на прикладі військовослужбовців Збройних Сил України, їх патріотизму, підвищенню естетичного та культурного рівня,  пропаганда національної і світової музичної культури та військово-патріотичної тематики на українських і міжнародних фестивалях.
 
Наші гості приїдуть до Житомира надвечір, 02 вересня, а саме гранд-дефіле оркестрів відбудеться вже наступного дня о 17.00 годині на майдані Соборному.
 
Серед учасників плац-концерту та дефіле -  Президентський оркестр, Академічний зразково-показовий оркестр Збройних Сил України, Оркестр Почесної варти окремого полку Президента, Військово-музичний центр Сухопутних військ ЗСУ, Зведений оркестр військового інституту телекомунікації та інформатизації ЗСУ, Центр військово-музичного мистецтва Військово-Морських Сил ЗСУ, Військовий оркестр Академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного, Зведений військовий оркестр військового інституту ім. С.П. Корольова та 95-ї окремої аеромобільної бригади. Загалом, очікується на 403 особи!
 
Залученими до фестивалю, в якості співорганізаторів, є Військовий інститут ім. С.П. Корольова, КЗ «Палац культури» Житомирської міської ради та Військово-музичне управління Збройних Сил України.
 
Для зручності та ефектності перегляду цього дійства, на головній сцені майдану Соборного будуть встановлені екрани та працюватимуть військові безпілотники для онлайн трансляції оркестрового шоу.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare