Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477525
Прогноз погоди
В Житомирі встановлюють найвищі стандарти пасажирських перевезень в Україні
29 серпня 2016 року 16:12
Конкурсний комітет Житомирської міської ради по визначенню перевізників на міських маршрутах затвердив перевізника на маршруті №58. Житомирян з Мальованки до Діагностичного центру возитиме ПП “Шеріфф”.
 
Особливістю нинішнього конкурсу були надзвичайно високі умови. Всі 10 автобусів не старіше одного року і можуть перевозити 52 пасажири. З додаткового обладнання на всіх машинах вже встановлені GPS-трекери для онлайн-контролю пересування та відеореєстратори місця водія для уникнення конфліктних ситуацій. Договором передбачено, що перевізник зобов’язується поставити обладнання для автоматичної оплати за проїзд (“електронний квиток”) після запуску системи на рівні міста. Також всі водії, які працюють на даному маршруті матимуть однакову форму.
 
Згідно законодавства, не менше 1 машини має бути з низькою підлогою та обладнано пандусами для перевезення осіб з обмеженими можливостями. Перевізник поставив 3 таких машини. Крім того, директор ПП “Шеріфф” Олександр Янчук зазначив, що у нових маршрутних автобусах немає автомагнітол.
 
“Все це дозволяє говорити про якісно новий рівень перевезень у місті. На жаль, лише один претендент був спроможний виконати всі умови конкурсу, хоча ми заохочуємо конкуренцію, в результаті якої виграють лише житомиряни”, - коментує заступник міського голови Дмитро Ткачук.
 
Також посадовець зазначив, що кількість маршрутних автобусів у місті буде зменшуватись, а їх маршрути не дублюватимуть тролейбусні.
 
“Найближчим часом ми презентуємо результати підрахунку пасажиропотоку у місті та наші пропозиції по зміні транспортної мережі Житомира”, - зазначив Дмитро Ткачук.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare