Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 481641
Прогноз погоди
Щодо аварії на водогінних мережах в центрі міста.
25 січня 2010 року 17:06
Щодо аварії на водогінних мережах в центрі міста.
24 січня па проїжджій частині вул.В.Бердичівська стався значний витік води.
Як повідомив управлінню по зв’язках з громадськістю міської ради ради начальник комунального господарства “Житомирське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Я.Ю.Мельник того ж дня на місце пригоди виїхала аварійна бригада і спробувала перекрити аварійний відрізок. Але при закритті стався іще один витік води в самому колодязі. Для ліквідації уже цього витоку було необхідно перекрити велкий район і люди залишилися б у вихідний день без води і тепла. Тому ремонтні роботи було вирішено проводити в робочий день, 25 січня, коли додатково можна задіяти всю необхідну техніку, механізми, і необхідну кількість працівників.
Станом на 12 годину 25 січня район було перекрито, витік води ліквідовано. На даний момент проводяться роботи по прибиранню льодових наносів на проїжджій частині. До кінця робочого дня 25 січня проїжджа частина вулиці В.Бердичівська буде приведена у належний порядок силами водоканалу, управління по експлуатації автомобільних шляхів та управління з експлуатації штучних споруд. Причиною виникненя аварійної ситуаціїї на центральній вулиці міста є значна зношеність труб та пристроїв до них.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare