Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 463582
Прогноз погоди
З нагоди 25-ї річниці незалежності України мешканці міста і області отримали відзнаки
24 серпня 2016 року 12:43
Вітаючи присутніх зі святом під час урочистої частини відзначення Дня незалежності, міський голова Житомира Сергій Сухомлин зазначив, що мешканці міста повинні завжди пам'ятати про тих, завдяки кому Україна є незалежною.
 
"Вся історія України - це історія боротьби. І зараз ця боротьба продовжується. Я хочу, щоб ми кожен день пам'ятали, що ці люди віддали свої життя, щоб ми жили спокійно і будували вільну та заможну Україну.  Я хочу, щоб ми всі пам'ятали подвиг наших хлопців, наших добровольчих батальйонів, наших воєнних лікарів, наших воєнних капеланів і всіх волонтерів, які допомагають армії. Я хочу, щоб ми пам'ятали, що поруч з нами, живуть сім'ї, які втратили батьків, синів. Україна тоді буде щасливою, коли в останню путь солдата будуть проводжати тисячі житомирян, а не 30 -50, як зараз. Україну ми створюємо самі.
Вже зараз, за 25 років в Україні народжене вільне покоління, яке ніколи не жило в Радянському Союзі. Тому, у нас є все, для того, щоб разом побудувати вільну, заможну країну. Змінюй себе, змінюй місто, змінюй країну! Слава Україні! ", - наголосив Сергій Сухомлин.
 
Після вітальних слів від представників влади, мешканців міста та області нагородили відзнаками Президента України - ювілейними медалями "25 років незалежності України", орденами, почесними званнями, грамотами та подяками. Серед них – військові, волонтери, капелани, благодійники, фахівці різних сфер життєдіяльності.
 
Продовжилося свято концертною програмою «Україна. Народжені вільними!».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове