Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 53
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464677
Прогноз погоди
Спортивні новини
13 лютого 2009 року 10:10
 
Спортивні новини

У фізкультурно-спортивному комплексі "Динамо" відбувся матч XVII туру Чемпіонату України з футзалу між командами МФК "Контингент" (Житомир) та МФК "Рівне" (Рівне).
Матч тримав у напруженні глядачів до останньої секунди, а за 9 секунд до закінчення гри наші земляки пропустили гол і таким чином не втримали перемоги. Отже бойова нічия з рахунком 5-5.
Продовжуються ігри XV туру другого кола Відкритого чемпіонату М.Житомира з футзалу, які принесли такі результати :

Геліос
 
 
Кристал
4-5
Авангард-2
 
 
ЧБВС
6-1
Нікс
 
 
Атлет
6-4
Фаворит
 
 
Легіон
5-2
Арсенал
 
 
Темп
9-1
В із аж
 
 
ЖВ1НАУ
2-2
Контингент-2
 
 
Авангард-1
4-0
Медик
 
 
ІнБев
3-3
Комета
 
 
Дорожник
1-2
 
Динамівець
 
Наші
 4-4
 










На фото:
під час змагань з футзалу




„Кікбоксинг проти наркоманії та дитячої злочинності"

У спортивно-оздоровчому комплексі „Авангард" м. Житомира відбувся відкритий чемпіонат Житомирської області з кікбоксингу 2009 року серед дорослих, молоді та юнаків у розділах фул-контакт та лоу-кік. В турнірі брало участь 106 кікбоксерів з 22 команд м.Житомира, міст та районів області, а також 8 областей України.
Місто Житомир на цих змаганнях представляла збірна команда ДЮСШ СОК „Авангард" Житомирської обласної ради, ДЮСШ „Старт" Житомирської обласної організації ФСТ „України", міського культурно-спортивного центру „Вікторія", ДЮСШ Житомирської обласної організації ФСТ „Спартак" та військової частини А1621 8 армійського корпусу Збройних Сил України. З Житомирської області у чемпіонаті приймали участь команди Попільнянського, Баранівського, Коростишівського, Житомирського районів, міст Бердичева * та Новоград-Волинського. Також в турнірі прийняли участь команди з Сумської, Волинської, Рівненської, Вінницької, Чернівецької, Хмельницької, Черкасської та Харківської областей.
Розігрувалися 38 комплектів нагород у 7 вагових категоріях серед юнаків 1994-95 років народження у розділі фул-контакт та у 2 вагових категоріях серед дівчат 1994-95 років народження у розділі фул-контакт; у 6 вагових категоріях серед молоді 1992-93 років народження у розділі фул-контакт та в одній ваговій категорії серед юніорок 1992-93 років народження у розділі фул-контакт; в 3 вагових категоріях серед молоді 1992-93 років народження у розділі лоу-кік; у 7 вагових категоріях серед дорослих 1991 року народження та старших у розділі фул-контакт та в 1 ваговій категорії серед жінок 1991 року народження та старших у розділі фул-контакт; в 10 вагових категоріях серед дорослих 1991 року народження та старших у розділі лоу-кік та в 1 ваговій категорії серед жінок 1991 року народження та старших у розділі лоу-кік.
В командному заліку 1 місце здобула збірна команда міста Житомира, 2 місце збірна команда Житомирського району, 3 місце збірна команда міста Бердичіва.

Найкращі бійці турніру:
Демчук Володимир, майстер спорту України, 1988 року народження, студент Житомирського державного університету імені Івана Франка, вихованець ДЮСШ СОК «Авангард» (тренер Гопанчук В'ячеслав), у ваговій категорії до 63,5 кг у розділі лоу-кік серед дорослих переміг в першому колі кікбоксера з Сум Анатолія Розгона, а в фіналі чернівчанина Олега Пенчука;
Фурлет Олександр, майстер спорту України, 1988 року народження, студент Житомирського державного університету імені Івана Франка, вихованець ДЮСШ СОК «Авангард» (тренер Гопанчук В'ячеслав),у ваговій категорії до 67 кг у розділі лоу-кік серед дорослих здолав опір представників чернівецької школи кікбоксингу Сергія Бережного та Андрія Колотила і став переможцем;
Саврадон Павло, кандидат в майстри спорту України, 1990 року народження, студент Житомирського автодорожнього коледжу, вихованець ДЮСШ СОК «Авангард» (тренер Гопанчук В'ячеслав), у ваговій категорії до 71 кг у розділі лоу-кік серед дорослих переміг в півфіналі явною перевагою бійця з Новоград-Волинського Євгена Савіна, а в фіналі не залишив жодного шансу представнику Житомирського району Руслану Ляшуку;
Галієв Михайло, кандидат в майстри спорту України, 1991 року народження, вихованець ДЮСШ міста Бердичева (тренер Коденський Олег), у ваговій категорії до 71 кг у розділі фул-контакт серед дорослих переміг в першому колі представника Житомирського району Сергія Левченка, а в фіналі в напруженому двобої здолав представника ДЮСШ „Старт" Житомирської обласної організації ФСТ „Україна" Максима Філенка;
Касянчук Андрій, кандидат в майстри спорту України, 1987 року народження, вихованець комплексної ДЮСШ «Спартак» м.Новоград-Волинського (тренер Гордієнко Олександр), у ваговій категорії +91 кг у розділі лоу-кік серед дорослих здолав опір представників рівненської школи кікбоксингу Вадима Рибачука та житомирського клубу кікбоксингу „Дракон" Богуслава Ярощука і став переможцем.
Під час змагань розігрувалися дві номінації: „Самий видовищний бій турніру" та „За мужність та волю до перемоги". В номінації „Самий видовищний бій турніру" тренерською радою та суддівським журі було визначено фінальний поєдинок вагової категорії до 81 кг у розділі лоу-кїк серед дорослих між сумчанином Мубарісом Курбановим та бійцем з Чернівців Олександром Каліненком. В номінації „За мужність та волю до перемоги" памятну медаль отримав вихованець бердичівського клубу кікбоксингу „Бойова руковичка" Назар Двірченко (тренер Юрій Абасов).
Відкритий чемпіонат Житомирської області з кікбоксингу проводився під девізом: „Кікбоксинг проти наркоманії та дитячої злочинності", з метою популяризації здорового способу життя серед молоді Житомирщини та як один із етапів підготовки збірної команди області до чемпіонату України з кікбоксингу 2009 року, який відбудеться у місті Суми в квітні поточного року .
ДОВІДКА:
Фул-контакт-розділ кікбоксінгу, в якому дозволяється наносити акцентовані удари руками та ногами в голову та тулуб,
Лоу-кік- розділ кікбоксінгу, в якому дозволяється наносити акцентовані удари руками та ногами в голову, тулуб та додатково по стегнам.

Паралельно з чемпіонатом області з кікбоксингу в СОК „Авангард" відбулася відкрита першість дитячо-юнацької спортивної школи „Авангард" з боксу серед жінок. В якій прийли участь 12 представниць слабкої статі з міст Житомира, Бердичіва, Нетішина, Харкова, Хмельницького, Вінниці, Рівного та смт.Попільня.
Турнір проводився з метою популяризації боксу серед жінок та відбору кращих дівчат для участі у чемпіонаті України з боксу, який відбудеться в місті Коломия в березні.

Кращими бійцями турніру визнано:
Макресову Віру, кандидата в майстри спорту України з боксу, 1987 року народження, вихованку ДЮСШ СОК «Авангард» Житомирської обласної ради, яка представляє фізкультурно-спортивне товариство „Україна" (тренер Гопанчук В'ячеслав) У ваговій категорії до 51 кг у напруженому протистоянні в першому колі перемогла харківчанку Віталіну Соляник та у фіналі здолала опір боксерки з м.Нетішина Альони Ковальчук;
Собчук Марію, майстра спорту України з боксу, 1988 року народження, представницю харківської школи боксу (тренер Коваль Віктор), яка у ваговій категорії до 57 кг не залишила шансів на перемогу спортсменці з смт.Попільня Юлії Семенаш та рівненчанці Іванні Крупені.
Поєднання в одному залі таких мужніх видів спорту як кікбоксинг та бокс зібрав небувалу кількість глядачів, що не могло не порадувати організаторів турнірів.
 Бо головною метою цього дійства було пропаганда та впровадження серед молоді поліського краю здорового способу життя.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове