Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481541
Прогноз погоди
У Житомирі відзначили День Державного прапора України
23 серпня 2016 року 14:12
23 серпня житомиряни відзначають День Державного прапора. На площі ім. С. Корольова було піднято державний стяг України.
 
Цього року підняли головний символ України начальник повітрянодесантної служби 95 окремої десантно-штурмової бригади ВДВ ЗСУ підполковник Володимир Лагута та його семирічна донька.
 
«Державний прапор України – це символ незалежності країни. Для мене велика честь підняти стяг на центральній площі міста. На полі бою прапор – це наш оберіг, тому що завжди коли йшли в бій він був з нами. Завжди де можна було, ми намагалися щоб був прапор України, щоб показати що ми дійсно українці, ми нікого не боїмося і ми на своїй землі», - розповідає підполковник Володимир Лагута.
 
Участь в урочистому підняття Державного прапору взяли керівництво області та міста, житомиряни та гості Житомира.
 
Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, заступники голови облдержадміністрації Ігор Гундич та Ярослав Лагута, заступник голови обласної ради Володимир Ширма подарували, на згадку, стяги України та символічні подарунки дітям з Луганська, які оздоровлювалися на Житомирщині.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare