Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5526
візитів всього: 464708
Прогноз погоди
У "Супутнику" завершився оздоровчий період
23 серпня 2016 року 11:45
Незліченна кількість обіймів та щирість посмішок, танці навколо прощального вогнища – ось яким було закриття 4 табірної зміни на тему «Житомир - моє рідне місто» та оздоровчого періоду літа 2016 року в Позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Супутник».
 
21 серпня рівно о 20:00  усі загони за традицією зібралися на урочистій лінійці. Дійство відкривав патріотичний флешмоб, підготовлений дітьми та вожатими загонів заздалегідь. Найбільш приємною частиною свята стало нагородження дітей грамотами за активну участь у житті табору, а також грамотами за спортивні досягнення. Були визначені кращі спортсмени табору в різних видах спорту, які отримали медалі та солодкі призи. Подяки були висловлені також і деяким батькам за мудре виховання дітей. Як і кожної зміни, були також обрані кращі загони у молодшій та старшій вікових групах за кількістю набраних балів впродовж зміни. Такі загони отримали кубок переможців та  цукерки.
 
Закінчився захід запаленням яскравого вогнища. Багато посмішок, обіймів, щирих сліз та душевних пісень пліч-о-пліч – усі ці емоції безперечно стають незабутніми для дітей та змушують повертатися у «Супутник» знову і знову.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове