Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 480647
Прогноз погоди
У Житомирі продемонстрували відремонтовану поліклініку
16 серпня 2016 року 18:26
На ремонт філії дитячої поліклініки «Крошня» з міського бюджету було виділено 800 тисяч гривень. Результати проведених ремонтних робіт перевіряли міський голова Сергій Сухомлин та заступник міського голови Матвій Хренов.
 
«Таких філіалів в цьому році відремонтовано три. Ми й надалі будемо продовжувати працювати в цьому напрямку, тому що в першу чергу здоров’я дітей – це робота сімейного лікаря. Перший контакт з лікарем та постійний супровід дітей є найголовнішим. Як показує практика, спостереження дітей в таких поліклініках найефективніший спосіб попередження серйозних хвороб», – розповідає міський голова Сергій Сухомлин.
 
Результатом проведених ремонтних робіт задоволені і медики, і пацієнти.
 
«В поліклініці були проведені ремонтні роботи по ремонту покрівлі, опалення, освітлення і косметичний ремонт всередині. Ми замінили вікна, частково здійснили утеплення. Це дасть можливість покращити умови праці лікарям та медичним сестрам», – зазначає головний лікар Дитячої центральної міської лікарні Володимир Башек.
 
«Завданням цих філій є наближення дільничного лікаря до кінцевого споживача. До кінця цього року буде відкрито ще дві амбулаторії сімейної медицини. Одна на Богунії, інша – на Польовій. Там буде здійснюватися прийом як дорослих, так і дітей – це повністю нові філіали, яких ще раніше не було. Основним їх завданням є зробити сімейного лікаря максимально близько до пацієнта. Філіали не передбачають наявність вузькоспеціалізованих фахівців, тому що це недоцільно», – пояснює заступник міського голови Матвій Хренов.
 
У наступному році в дитячих та дорослих поліклініках планується встановлення електронної системи реєстрації, що дасть змогу здійснювати запис до лікаря через Інтернет та обирати для себе зручний час.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare