Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 463594
Прогноз погоди
МФК “Житомир” стартував у новому аматорському чемпіонаті України з футболу
16 серпня 2016 року 15:59
У суботу, 13 серпня, Муніципальний футбольний клуб “Житомир” стартував у Чемпіонаті України серед аматорів. В сезоні 2016-2017 рр. клуб потрапив у другу (Східну), де його суперниками стануть одні з найсильніших та іменитих аматорських колективів країни - “Єдність” (Плиски), “Таврія-Скіф” (Роздол), ФК “Врадієвка” харківський “Авангард”. Щоправда житомирянам доведеться долати чималі відстані на виїзних матчах, але клуб готовий до цього.
 
Першим суперником МФК “Житомир” стала одна із найсильніших команд Запорізької області “Таврія-Скіф” з Роздолу. Команда є чемпіоном своєї області і укомплектована футболістами, які мають досвід ігор не лише в І-ІІ, а й в прем'єр-лізі України. Минулого сезону в аматорах роздольці зуміли виграти свою групу і лише у фінальній частині поступилися чинним чемпіонам ФК “Балкани”.
 
Тим не менш на полі наші футболісти нічим не поступалися господарям і показали гарну і злагоджену гру. Гра цілком могла б закінчитися внічию, якби не спірний пенальті, призначений арбітром у наші ворота на 68 хвилині гри.
 
Шанс зрівняти рахунок мав Максим Бортник після передачі Слюсара, але не дотягнувся до м'яча. І буквально одразу другий гол у наші ворота забиває Ігор Дудник, відомий своїми виступами у вищих дивізіонах України, Росії та Латвії. Фінальний свисток зафіксував рахунок 2:0 на користь “Таврії-Скіф”.
 
- Прикро починати сезон з поразки, але я все рівно задоволений грою команди. Хлопці показали гарну, злагоджену гру і нічим не поступалися значно сильнішому та іменитішому супернику на його ж полі. При тому, що команда виїздила з Житомира за добу до гри, хлопці більше 15 годин провели в автобусі і були втомленими з дороги. Сезон лише починається і вся боротьба ще попереду, - вважає президент МФК “Житомир” Руслан Павлюк.
 
Наступну гру МФК “Житомир” проведе в суботу, 20 серпня, знову на виїзді. Суперником наших футболістів стане ФК "Врадіївка" (Врадіївка, Миколаївська обл.). А перша гра в Житомирі відбудеться вже 27 серпня.
 
Чемпіонат України серед аматорів
1 тур - 13 серпня 2016 року
 
"Таврія-Скіф" – МФК "Житомир" – 2:0 (0:0)
Голи: Семененко (68 - пен.), Дудник (79)
 
За інформацією МФК Житимир


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове