Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 465107
Прогноз погоди
В Житомирі завершились змагання з вуличного футболу
16 серпня 2016 року 12:54
Впродовж всього літа 40 кращих вуличних та дворових футбольних команд міста змагались за першість. Турнір пройшов за підтримки Житомирського міського голови Сергія Сухомлина.
 
Міська асоціація футзалу зібрала дворові команди та організувала змагання на штучних майданчиках міста впродовж всього літа. Турнір з міні-футболу серед вуличних та дворових команд міста проходить в Житомирі вже шостий рік поспіль.
 
15 серпня відбулась фінальна гра, яка й визначила переможців турніру. Команди змагались у трьох вікових категоріях: 2003-2004, 2002-2001 та 2000-1998 роки народження. Привітати учасників завітали заступник міського голови Матвій Хренов та начальник управління сім’ї молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук.
 
«Такі змагання дають змогу дітям займатися спортом, коли немає занять в школі. Ми зі свого боку будемо розвивати такі тенденції. Ми підтримуємо створення нових спортивних майданчиків з штучним покриттям, для того щоб було де грати таким хлопцям. Вже в цьому році буде завершено два майданчики: один на вулиці Вокзальній, інший на Польському бульварі. Також ми плануємо розширити зони для занять спортом, особливо не професійним, оскільки має бути створений спортивний простір для жителів міста», – розповідає заступник міського голови Матвій Хренов.
 
Окрім того, що нагороди отримали команди-переможці, були також відзначені кращі юні футболісти у номінаціях «Кращий гол», «Кращий нападаючий», «Кращий голкіпер», «Кращий гравець» та «Кращий технічний гравець».
 
«Такі змагання популяризують спорт та дають можливість дітям влітку активно проводити свій час. Це чудова тенденція адже діти збираються, займаються спортом з професійними тренерами. Це гарний шанс для них вирішити чи планують вони займатися в майбутньому футболом професійно», – зазначає начальник управління сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук.
 
Переможці змагань:
категорія 2003-2002 – І місце команда «Чемпіон», ІІ місце команда «Юніор», ІІІ місце команда «Полісся»;
категорія 2002-2001 – І місце команда «Грант», ІІ місце команда «Фаворит», ІІІ місце команда «Архантепи»;
категорія 2000-1998 – І місце команда «ДЦП», ІІ місце команда «Люцина», ІІІ місце команда «Польова».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове