Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 482031
Прогноз погоди
Старт арт-простору «Корольов-fest» перенесений в зв’язку з річницею Іловайської трагедії
11 серпня 2016 року 13:36
Виконавчий комітет Житомирської міської ради прийняв рішення перенести дату початку арт-простору «Корольов-fest» в зв’язку з річницею трагічних подій в Іловайську.
 
Старт арт-простору запланований на 27 серпня, та буде діяти впродовж 2-х тижнів.
 
Виконавчий комітет також заборонив продаж будь-якої підакцизної продукції. У результаті недотримання поставлених перед організаторами вимог, робота арт-простору буде припинена.
 
Арт-простір «Корольов-fest» - це мистецький майданчик, де житомиряни матимуть змогу відвідати фестиваль вуличної їжі, кінотеатр під відкритим небом, бібліотеку свіжого повітря, відкритий майданчик для спілкування, вуличний театр та літературу сцену. Дітей залучатимуть до розвиваючих ігор, облаштують арт-майстерню та ігрову зону. На фестивалі вуличної їжі будуть представлені кухні світу, працюватимуть лаунж-зона та тераса. Вхід на територію арт-простору безкоштовний.
 
У рамках арт-простору планується, що музей космонавтики імені Сергія Павловича Корольова буде виставляти інформаційні стенди та проводити просвітницьку роботу. Також до ініціативи долучаться житомирські бібліотеки. Координатор проекту «Літературна сцена» Ігор Шурпан додав, що в рамках «Корольов-fest» відбуватимуться презентації українських видавництв та цікавих українських книжок.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare