Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5526
візитів всього: 464710
Прогноз погоди
З нагоди відзначення Дня міста Житомира відбудеться Перший космічний напівмарафон
8 серпня 2016 року 17:04
Житомирян, гостей міста та спортсменів країни запрошуємо 4 вересня 2016 року взяти участь у Першому в історії міста космічному напівмарафоні. Захід присвячений Дню міста Житомира, яке славиться своєю космічному історією.
 
Організатори свята – Житомирська міська рада та Федерація легкої атлетики – обіцяють велику спортивну подію, про що розповів заступник міського голови Матвій Хренов.
 
"4 вересня відбудеться велике спортивне свято – з призами, забігами, конкурсами та розвагами. Взяти участь можуть діти та дорослі, навіть якщо вони і не професійні бігуни. Призів вистачить на всіх. Заходьте на сайт – реєстрація учасників уже відкрита» - зазначив посадовець.
До уваги учасників 5 варіантів забігів, серед яких дистанція, розрахована на дітей від 6 років, для корпоративних учасників, тощо. Усі маршрути прокладено через центральну, історичну та рекреаційну зони нашого космічного міста. Кожному, хто візьме участь у напівмарафоні обіцяють безкоштовну екскурсію до музею космонавтики та сувеніри на згадку. На переможця забігу чекає головний приз – 5 тисяч гривень.
Загальний призовий фонд складає 30 000 грн".
 
Усі подробиці заходу, положення, маршрути, пакети та реєстрація учасників за посиланням kosmomarafon.org
 
Долучайтеся також у групи в соціальних мережах Facebook та Вконтакті


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове