Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481501
Прогноз погоди
Триває прийом заявок на грант міського голови для обдарованої молоді
4 серпня 2016 року 16:06
Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради оголошує про початок прийому документів на уже традиційний грант для обдарованої молоді та молодіжних, дитячих громадських організацій. Прийом документів для реалізації соціально значущих творчих проектів у соціальній та гуманітарній сферах в місті Житомирі триває до 20 серпня.
 
Загальний бюджет гранту Житомирського міського голови для обдарованої молоді становить 16 тис. грн. Грант може отримати член молодіжної, дитячої громадської організації.
 
«Це дуже важливий конкурс: ми не просто фінансуємо певну громадську організацію, а обираємо кращі проекти. Це спонукає громадські організації продумувати якісні соціально важливі продукти, а не просто існувати», – пояснює заступник міського голови Матвій Хренов.
 
Для одержання гранту претендент повинен подати до управління у справах сім'ї, молоді та спорту (108 каб. міської ради) опис проекту, кошторис витрат, пов’язаних з реалізацією проекту, характеристика претендента на здобуття гранту від громадської організації та два рекомендаційні листи від спеціалістів, фахівців галузі, в якій реалізується проект.
 
Опис проекту повинен містити інформацію про його актуальність, мету, етапи реалізації, необхідні ресурси, виконавців і партнерів, очікувані результати, прогноз щодо подальшої реалізації проекту.
 
У кошторисі витрат зазначаються загальна сума та перелік видатків, пов'язаних із реалізацією проекту. Також претенденти на отримання гранту повинні публічно захистити свій проект. Кращі ідеї будуть реалізовані до кінця 2016 року.
 
Приклад форми опису проекту можна скачати тут.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare