Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів:
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477022
Прогноз погоди
Громада міста вшанувала пам'ять загиблих військовослужбовців
2 серпня 2016 року 17:12
До мітингу-реквієму на Смолянському військовому кладовищі 2 серпня долучилася понад сотня житомирян.
 
З нагоди відзначення Дня Високомобільних десантних військ Збройних Сил України віддати шану загиблим хвилиною мовчання та покласти квіти до пам’ятників героїв прийшли представники влади міста та області, громадські активісти, волонтери та небайдужі житомиряни.
 
«Наш обов’язок не забути подвиг хлопців, які віддали своє життя за мир. Ми повинні зробити все, щоб їх жертва не була даремною», – пояснює Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.
 
Священики Свято-Михайлівського кафедрального собору провели панахиду за загиблими, відбувся військовий салют і урочисте проходження роти почесної варти.
 
На мітингу поіменно згадали полеглих військових, які віддали свої життя за мирне небо над Україною та її незалежність.
 
«Одинадцять років я відзначала це свято зі своєю дитиною – офіцером-десантником, вже три роки я приходжу до нього на могилу. Десантники не помирають, вони відлітають у небеса та просто не повертаються звідти», – зазначила мама загиблого військовослужбовця Наталія Дульчик.
 
Також цього ж дня пам'ять десантника Артема Стриженка, який похований  на міському кладовищі «Дружба», вшанував від імені громади перший заступник міського голови Олексій Ясюнецький.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare