Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 481603
Прогноз погоди
Працівники Житомирської мерії переймали досвід управління містом у Львові та вчилися ефективно використовувати час
1 серпня 2016 року 16:29
Протягом двох днів працівники виконавчих органів Житомирської міської ради перебували у Львові. В рамках візиту житомиряни працювали у двох напрямках: обмінювалися досвідом з колегами у Львівській міській раді та брали участь у тренінгу.
 
Після зустрічі з міським головою Андрієм Садовим, працівникам житомирської мерії презентували стратегію розвитку Львова.
 
Крім того житомиряни відвідували депутатські комісії та працювали у відповідних структурних підрозділах Львівської міської ради, ознайомлювалися з їх особливостями та проектами, які впроваджуються у місті.
 
«Цією поїздкою ми хотіли надихнути колектив на ефективну роботу. Адже у Львові працює налагоджена система управління містом, застосовуються європейські підходи. Ми хотіли, щоб працівники житомирської мерії перейняли цей досвід, отримали відповіді на запитання, які їх цікавлять. Нам також було чим поділитися з львів’янами. Це і наша робота, пов’язана з створенням індустріального парку, робота з інвестором, який будує аеропорт, впровадження енергоективних заходів та інше», - прокоментував поїздку міський голова Житомира Сергій Сухомлин.
 
«Взагалі корисно їздити в інші міста і обмінюватися досвідом. І це стосується не тільки Львова.  У нас є багато міст і у кожного є чому повчитися. І чим більше будуть міські ради ділитися цим досвідом, тим корисніше буде для кожного. Думаю, що такі поїздки допомагають і дізнатися щось нове, і емоційно розвантажитися, щоб з новими силами приступати до роботи», - поділилася враженнями секретар міської ради Наталія Чиж.
 
Частина делегації взяла участь у дводенному тренінгу "Управління часом та делегування", який проводила компанія "BogushTime" за фінансової підтримки Уряду Швейцарії в рамках проекту «Енергоефективність у м. Житомир».
 
Основним завданням тренінгу було навчити справлятися з відволіканнями, виконанням «не своїх» завдань, терміновими справами, які ламають плани на день, і стресом на роботі в цілому. При цьому виявити час на вирішення важливих і пріоритетних завдань. Крім того житомирян навчали користуватися системою делегування і контролем виконання завдань.
 
«Я в захваті! Якби при владі зараз всюди були такі люди, ми б як ракета, злетіли в розвитку! Вони хочуть, вірять, мріють і роблять! А ті інструменти, які дає тренінг тут же впроваджують і використовують!», - поділилась враженнями від роботи з житомирською командою тренер Оксана Долгова.
 
Найближчим часом львівську делегацію міська вдала планує запросити до Житомира


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare