Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 482092
Прогноз погоди
На «Ярмарку енергоефективності» презентували спеціалізоване обладнання та технології
15 липня 2016 року 17:01
На ярмарку були представлені товари та послуги компаній-виробників енергоефективних технологій. Відвідувачі мали змогу отримати консультації з питань реалізації енергоефективних заходів та знижок на придбання відповідних товарів та послуг.
 
Ярмарок відбувся в рамках семінару з управління житловою нерухомістю, що організований для людей, які працюють у секторі управління багатоквартирними будинками.
 
«Якісне управління багатоквартирним будинком не може бути повноцінним без організації енергоефективних технологій та реалізації енергоефективних заходів. Для того щоб якось мотивувати людей і зробити так, щоб не допустити суттєвого зростання рахунків за використання житолово-комунальних послуг, в рамках навчання управління житловою нерухомістю, ми проводимо окремий модуль присвячений виключно темі енергозбереження», – розповідає заступник директора департаменту економічного розвитку міської ради Борис Пахолюк.
 
На ярмарку люди мали змогу ознайомитися з енергоефективними технологіями та поспілкуватися з технічними спеціалістами, щоб зрозуміти яка вартість обладнання та проведення енергоефективних заходів , а також наскільки ефективною є організація подібних проектів.
 
В Україні діє державна програма з кредитування, яка покликана стимулювати реалізацію енергоефективних заходів на рівні багатоквартирних будинків. Також в місті Житомирі діє обласна та міська програми, за якими люди мають можливість отримати додатково компенсацію тіла кредиту та відсотків на обслуговування цих кредитів.
 
Організатори ярмарку виступили Житомирська міська рада, Житомирське регіональне відділення Асоціації міст України і проект україно-німецького міжнародного співробітництва GIZ «Енергоефективність у громадах».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare