Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 482038
Прогноз погоди
Малозабезпечені категорії громадян можуть отримати гарячі обіди
15 липня 2016 року 11:09
Організацію гарячого харчування для малозабезпечених категорій громадян у Житомирі проводить департамент праці та соціального захисту населення Житомирської міської ради. На реалізацію цього проекту відповідно до комплексної міської Програми соціального захисту населення на 2016-2020 роки виділено 480 тис. грн.
 
Департамент провів тендерну процедуру, визначив підприємства, які будуть надавати вказані послуги. Відтак, гарячими обідами житомирян забезпечують 2 підприємства.
 
«Для зручності громадян похилого віку, враховуючи і вікову специфіку, і те, що вони часто хворіють, в тому числі захворюваннями опорно-рухового апарату, визначено 2 підприємства, які знаходяться в зоні доступності зручної транспортної розв’язки і до яких вже звикли ці категорії населення. Таким чином, ми розпочали видачу гарячих обідів. Здійснюється це в кафе "Явір" по вул. Грушевського, 61 (був.Котовського) для мешканців Богунського району і в ТОВ "Кафе №7" по вул. Великій Бердичівській, 97 для Корольовського району», - розповіла директор департаменті праці та соціального захисту населення Вікторія Краснопір.
 
Кожного дня в рамках проекту харчуються 200 людей – по 100 у кожному закладі. Гаряче харчування буде здійснюватися до 1 грудня поточного року, щодня, крім вихідних і свят. За цей період часу заплановано організувати 19 тис 220 обідів.
 
«Мешканці міста, які належать до малозабезпеченої категорії, мають пенсію до 1500 грн, а також документи які посвідчують, що вони є одинокими, непрацездатними, мають інвалідність, можуть звертатися до департаменту праці та соціального захисту населення. Після надання нам необхідного переліку документів разом ми визначимося, де їм зручно буде харчуватися. Після цього громадяни отримають талони на гаряче харчування щодня протягом місяця, крім вихідних і святкових днів», - наголосила Вікторія Краснопір.
 
Враховуючи невеликі розміри пенсій і високий рівень цін на ліки та продукти, ця послуга є дуже затребуваною серед літніх людей. Бажаючим отримати талони слід звертатися за адресою: майдан імені С.П.Корольова, 7, до департаменту праці та соціального захисту населення щопонеділка та щосереди. 
 
Департамент праці та соціального захисту населення
Житомирської міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare