Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 475686
Прогноз погоди
Фестиваль спорту відбудеться у Житомирі з нагоди відзначення Дня міста
12 липня 2016 року 14:05
Про спортивні плани міської влади з нагоди відзначення Дня міста на засіданні координаційної ради з питань фізичної культури та спорту розповіла начальник профільного управління Ірина Ковальчук. 
 
Фестиваль спорту запланований на 4 вересня. Подібна ініціатива вперше була реалізована управлінням у справах сім’ї, молоді і спорту минулого року. З метою популяризації здорового способу життя та залучення дітей і молоді Житомира до занять спортом, такий захід вирішили зробити традиційним.
 
"Це захід, де кожна федерація, кожна спортивна школа зможуть себе презентувати - свої секції, перемоги і плани. Це робиться для того, щоб батьки, які завітають із своїми дітками на фестиваль, змогли ознайомитися з перевагами того чи іншого виду спорту,  познайомитися з тренером і одразу записатися на перші тренування», - розповіла Ірина Ковальчук.
 
На житомирян, в рамках спортивної версії відзначення Дня міста, чекає ще одне масштабне дійство – напівмарафон. Окрім традиційної дистанції – 21,0975 км, змагання також проводитимуться на дистанціях 5 і 10 км. Крім того, заплановані окремі забіги та розваги для дітей. Остаточну інформацію щодо місця старту та маршруту напівмарафону буде оприлюднено згодом. Втім організатори обіцяють, що все це відбуватиметься у центральній частині міста.
 
Наразі управління спорту закликає організації, які бажають долучитися до проведення заходу, надавати свої пропозиції, а  мешканців міста – готуватися до участі у забігу. 
 
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове