Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 481630
Прогноз погоди
Представники влади і волонтери благодійної організацій «Турбота про літніх в Україні» обговорили результати співпраці
8 липня 2016 року 09:21
Зустріч працівників департаменту праці та соціального захисту населення з волонтерами всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні» та консультантом проекту «Help Аge International» Сенді Пікен з Великобританії днями відбулася в Житомирі.
 
На засіданні обговорили підсумки співпраці міського департаменту соцзахисту з ВБО «Турбота про літніх в Україні», який підтримує організація «Help Аge International». Суть проекту «Моніторинг органів влади з боку громадських організацій» полягала у тому, що волонтери фонду безпосередньо співпрацювали з літніми людьми у Житомирі, збирали їх ініціативи, дізнавалися про потреби та передавали цю інформацію до департаменту соцзахисту. Далі – проводили моніторинг того, наскільки ефективно міська влада вирішує ці питання.
 
«Під час роботи з волонтерами фонду літні житомиряни озвучували, що десь є необхідність встановити лавки, комусь потрібна матеріальна допомога, десь потрібно зробити підземний перехід, аби людям поважного віку було зручно пересуватися містом.
Я хочу подякувати тим людям, які відкрили для нас проект соціального волонтерства та налагодили ефективну співпрацю – дієвий місточок між громадою та владою. Ми багато чого реалізували і хочемо продовжувати цю роботу, тому сподіваємося, що наші відносини продовжаться і ми надалі будемо спільно працювати в інтересах літніх людей. Ми дуже раді, що до нашої роботи активно долучилися депутати міської ради», – зазначає директор департаменту праці та соціального захисту населення Вікторія Краснопір.
 
Заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов подякував Сенді Пікен, консультанту проекту «Help Аge International», за надання допомоги в координації роботи з людьми літнього віку. Також він підкреслив, що для міста й громади подібні ініціативи є важливими, адже в результаті їх реалізації Житомирська міська рада отримала важливий досвід.
 
Сенді Пікен, проводячи інспектування результатів проекту, високо оцінила ефективну роботу і зауважила, що саме встановлення діалогу з владою є основною метою, на яку він був спрямований.
 
За словами голови ВБО «Турбота про літніх в Україні» Галини Полякової, результати реалізації проекту «Моніторинг органів влади з боку громадських організацій» у Житомирі є одними з кращих в Україні.
 
 
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare