Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 463610
Прогноз погоди
Презентовано «Довідник молодого житомирянина»
20 січня 2010 року 16:10
Презентовано «Довідник молодого житомирянина»

20 січня 2010 року у прес-центрі міської ради відбулася презентація унікального видання – «Довідника молодого житомирянина».
На презентації, яку провів заступник міського голови Олег Старинець,  були присутні члени шкільного самоврядування м. Житомира, учні старших класів.
Як зазначив О.Старинець, основним завданням презентованого видання є донесення до кожного молодого житомирянина не лише інформації про навчальні заклади міста, а й про масу організацій та установ, які допомагають молоді, про спортивне життя міста і, відповідно, - про гуртки та секції, які чекають на нових членів. У довіднику кожен зможе знайти інформацію і про численні заклади культури, серед яких і всім відомі кінотеатри, і, поки що менш відомі багатьом музеї.
За О.Старинцем слово взяла начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно. Вона повідомила усіх присутніх, що дане видання є пілотним проектом і буде розповсюджуватися у ЗОШ міста. Поки що вдалося видрукувати 800 примірників довідника.
За словами О.Сарно, видавці (а це управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та Житомирське регіональне відділення Асоціації міст України) сподіваються на зворотній зв’язок – тобто готові взяти до уваги усі зауваження та побажання юнацтва при наступних перевиданнях довідника.




































































Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове