Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 481095
Прогноз погоди
Аварійний будинок по вул. Князів Острозьких знесуть, щоб побудувати житловий комплекс для учасників АТО
1 липня 2016 року 15:30
Відповідний проект рішення був ухвалений 1 липня на позачерговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради.
 
«Даним проектом рішення пропонується визнати будинок за адресою Князів Острозьких, 59 аварійним. Він загрожує обвалом. Це тяжко назвати будинком, це просто руїни. Зараз там розпивають спиртні напої, є бомжі, гуляють діти. Пропонується визнати його аварійним й доручити житловому управлінню знести його та зняти з балансу ЖЕКу № 11», – пояснив начальник управління житлового господарства Житомирської міської ради Сергій Кондратюк.
 
Наразі там прописана одна сім’я у складі дружини, чоловіка та двох дітей, яким ще у 2015 році виконавчий комітет Житомирської міської ради надав дозвіл на постійну реєстрацію за адресою Маяковського в аналогічній двокімнатній квартирі.
 
Житомирський міський голова Сергій Сухомлин повідомив, що дана земельна ділянка вже передана під кооператив учасникам АТО.
 
«Учасники АТО вже готові ставати до роботи. Нам просто необхідно прийняти це рішення і знести будинок для того, щоб кооператив розпочинати підготовку майданчика під будівництво», – зазначив Сергій Сухомлин.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare