Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 482356
Прогноз погоди
Можливість приведення приміщень «Ощадбанку» у відповідність до потреб людей з інвалідністю обговорили у міській раді
24 червня 2016 року 14:50
Засідання  комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Житомира відбулося днями у Житомирі.
 
Окрім міської влади, до комітету входять і представники організацій, які спеціалізуються на роботі з людьми з інвалідністю. Часто саме вони повідомляють про факти обмеження доступності житлових будинків, громадського простору та інших будівель для людей з обмеженими фізичними можливостями.
 
Цього разу за пропозицією керівників громадських організацій на засідання був запрошений і заступник начальника філії Житомирського обласного управління  АТ „Ощадний банк” Микола  Шульга.
 
З представником банку обговорили можливість забезпечення доступності до вхідної групи відділення АТ „Ощадбанку” - філії Житомирського обласного управління по вул. Київській, 71 та вул. Перемоги, 54.
 
«Після обговорення було заплановано провести моніторинг доступності відділень АТ „Ощадбанк” у Житомирі. Також комітет вирішив рекомендувати банку провести ремонтні роботи для забезпечення доступності у відділеннях до 01 вересня 2016 року», - зазначила начальник департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Вікторія Краснопір.
 
Крім того, в результаті зустрічі управлінню капітального будівництва міської ради було доручено опрацювати питання забезпечення доступності до під’їзду будинку та квартири № 56 по вул. Гоголівській, 9/57, а також передбачити в проектно-кошторисній документації по ремонту вулично-шляхової мережі забезпечення доступності шляхом пониження бортового каменю.
 
КП „Інспекція з благоустрою” Житомирської міської ради зобов’язали перевірити та, у разі наявності порушень, видати приписи суб’єктам господарської діяльності щодо забезпечення доступності до об’єктів дрібнороздрібної торгівлі, громадського харчування та послуг, стану утримання прилеглої до об’єктів території (відмощення тротуарною плиткою), про що проінформувати комітет до 01 вересня 2016 року.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare