Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 42
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482702
Прогноз погоди
Всеукраїнський велопробіг «Вишиваний Шлях» відвідає Житомир
23 червня 2016 року 16:10
 
25 червня 2016 року до Житомира завітає група справжніх фанатів велосипедних мандрів – учасники Всеукраїнського велопробігу маршрутом «Вишиваний Шлях». Шалена вело пригода стартувала 11 червня в Ужгороді. Звідти першопрохідці «Вишиваного Шляху» прямували до Мукачевого. Перша ночівля групи відбулася на території замку кохання Сент-Міклош у с. Чинадієво. Велосипедисти їхали за маршрутом Ужгород, Мукачево, Воловець, Сколе, Дрогобич, Комарно, Львів, Перемишляни, Олесько, Почаїв, Кременець, Острог, Шепетівка, Полонне, Чуднів. Найдовший відрізок на маршруті, який група мала подолати за день – Кременець-Острог. Відстань – 95 кілометрів.
 
У Житомир група у складі 25 велосипедистів 25 червня прибуде орієнтовно о 13:00 год (з Чуднівського напрямку). Учасники  велопробігу планують завітати до Гідропарку та відвідати Музей космонавтики, а о 15:00 год. поспілкуватися із журналістами та розповісти деталі своєї подорожі.
 
Вже 26 червня велопробіг прямуватиме до Радомишля. У групі велосипедистів – представники майже всіх регіонів України: Харків, Львів, Рівне, Житомир, Миколаїв, Івано-Франківськ, Київ, Дрогобич, Чернівці. Крім того, у складі учасників – 2 білорусів!
 
Протягом 18 днів учасники заходу відкривають для себе незвідану Україну, проїжджють повз безліч цікавих пам’яток та гарних місць. Фінішує група 28 червня у Києві на Майдані Незалежності, де зустрічається з велосипедистами, що паралельно долали іншу половину маршруту – з Харкова до Києва. 29 червня відбудеться прес-конференція, на якій учасники проекту поділяться своїми враженнями про мандрівку, організатори підведуть підсумки велопробігу та розкажуть про подальші плани.
 
Довідка:
 
Вишиваний Шлях - всеукраїнський соціальний туристичний проект, метою якого є розкриття незвіданого туристичного потенціалу України та символічне об’єднання заходу і сходу України велосипедним маршрутом, довжиною більше 2 000 км. Детальна інформація та план проведення велопробігу із зазначеними місцями та датами старту доступні на сайті www.ornamentway.com
 
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare