Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477459
Прогноз погоди
У міській раді обговорили, як покращити технічний стан джерел зовнішнього протипожежного водопостачання
23 червня 2016 року 14:51
Про технічний стан джерел зовнішнього протипожежного водопостачання Житомира йшлося 22 червня на засіданні комісії з питань ТЕБ і НС під головуванням заступника міського голови Олександра Фещенка. У м. Житомирі із 1110 пожежних гідрантів 725 розташовані на вуличних магістральних водогонах та 380 на об’єктах міста.
 
Підрозділи ДСНС у квітні-травні провели перевірку з пуском води стану протипожежного водопостачання в місті. Під час зустрічі Сергій Прутенко, фахівець з УДСНС України в Житомирській області, повідомив, що стан утримання вуличних гідрантів погіршився у порівнянні зі звітним періодом 2015 року.
 
 «На даний час несправні 287 вуличних пожежних гідрантів проти 246 у другому півріччі 2015 року. Залишаються демонтованими 41 проти 33 пожежних гідрантів», - зазначив фахівець. Олександр Фещенко дав доручення привести до робочого стану систему пожежних гідрантів, особливо на об’єктах підвищеної небезпеки.
 
Під час зустрічі йшлося про стан зовнішнього протипожежного водопостачання в місцях розташування споруд з масовим перебуванням людей та стан протипожежного водопостачання біля будинків підвищеної поверхності.
 
«Із 24 пожежних гідрантів, розташованих поблизу будинків підвищеної поверхності таких будинків, в неробочому технічному стані залишається 1»,- зазначив фахівець і повідомив, що стан протипожежного водопостачання біля будинків підвищеної поверхності задовільний.
Окрім того, учасники засідання акцентували увагу на тому, що на обліку перебуває 64 пожежних гідранти застарілого зразка, до яких вже не випускаються запасні частини.
 
 За дорученням заступника міського голови відповідні служби мають активізувати роботу щодо встановлення та ремонту вуличних пожежних гідрантів, а також об’єднати зусилля задля недопущення виникнення пожеж.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare