Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5528
візитів всього: 465098
Прогноз погоди
Квитки в кінотеатр та знижена вартість проїзного – переваги для користувачів електротранспорту
22 червня 2016 року 13:11
Проїзний квиток коштуватиме менше: для громадян вартість знизилась від 195 грн до 140 грн, для студентів з 97,5 грн до 70 грн, а для школярів з 49 грн до 35 грн. Про це повідомив заступник міського голови Дмитро Ткачук.
 
Нова вартість проїзного, не єдине нововведення. Відтепер квиток матиме й оновлений дизайн. Проїзний поширюватиметься на всі види електротранспорту: тролейбуси й трамваї. А також буде дійсним на нічні маршрути, одноразова вартість яких становить 6 грн.
 
 «Попередня ціна 195 грн на проїзд в електротранспорті була просто не обґрунтована. І відповідно кількість споживачів була низька. З року в рік йшла тенденція до зменшення кількості користування проїзним, а це все-таки прив’язка пасажира. Бо люди, які володіють проїзним квитком, користуються електротранспортом. Вони їздять часто та кожен день. Саме про цю категорію споживачів ми повинні піклуватися, коли розглядаємо питання тарифів. Тому ціна на проїзний була знижена», – пояснює заступник міського голови Дмитро Ткачук.
 
На житомирян очікує приємний сюрприз: кожен власник проїзного, отримає два запрошення в кінотеатр «Україна», якщо номер його квитка  закінчуватиметься на парну цифру.
 
У продажу нові проїзні з’являться з 27 червня. Їх розповсюдження буде здійснюватися у пунктах продажу проїзних на зупинках: «Технологічний університет», «Агроколедж», «Театральна», «Довженка», «Жукова», «Залізничний вокзал», «Огієнка», «Автовокзал», «Лятошинського», «Вітрука», «Гагаріна», «Хмільники».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове