Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5528
візитів всього: 465096
Прогноз погоди
Житомирська влада перевіряє законність рекламних конструкцій міста
19 червня 2016 року 20:45
Протягом місяця на центральних вулицях Житомира КП «Інспекція з благоустрою» проводить перевірку документів для зовнішніх рекламних конструкцій.
 
Інспекція з благоустрою спільно з управлінням містобудування, архітектури та дизайну Житомирської міської ради 17 червня провели черговий рейд на вулицях Лятошинського та Київська: представники органів місцевого самоврядування вручали приписи з вимогою надати дозвільні документи на розміщення рекламних конструкцій на фасадах приміщень магазинів та інших організацій чи підприємств.
 
Підприємцям надається термін у 5 робочих днів для того, щоб надати існуючі документи або звернутися до управління архітектури для отримання таких документів.
 
 «Якщо власник не з’явиться, не пред’явить документів та не подасть заявку на оформлення такої документації, буде вирішуватись питання щодо подання таких об’єктів на демонтаж», – пояснює начальник лінійного відділу КП «Інспекція з благоустрою» Олександр Круглий.
 
Робота вже була проведена на вулицях Велика Бердичівська, Театральна та частина Київської. На черговій сесії Житомирської міської ради буде розглядатись положення про затвердження Архітектурно-художньої концепції зовнішнього вигляду вулиць і територій міста, яка врегулює рекламне питання у Житомирі.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове