Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 482291
Прогноз погоди
Вулиці Хлібна вільна від стихійної торгівлі та парковки
19 червня 2016 року 10:40
Житомирська влада продовжує боротьбу із незаконною стихійною торгівлею “із землі”. У суботу, 18 червня, представники КП «Інспекція з благоустрою», муніципальна інспекція та поліцейські знову провели рейд проти торгівлі на асфальті та запропонували продавцям перейти працювати за вільні прилавки на території Житнього ринку.
 
Протягом дня на Хлібній чергували патрульні поліцейські, які врегулювали ситуацію з незаконною торгівлею та контролювали водіїв, щоб ті не паркувалися у недозволеному місці.
 
Минулого тижня на робочій нараді з приводу несанкціонованої торгівлі заступник міського голови Олексій Ясюнецький повідомив, що торгівлі «з землі» по вулицях Хлібна та Небесної сотні більше не буде, а продавцям пропонуватимуть продовжувати свою діяльність на законних правах. Місце на ринку для торгівлі коштує 6 грн, у молочному відділі – 8 грн. Рейди по очищенню центра міста від стихійної торгівлі будуть проводитися й надалі, поки центр міста не виглядатиме належним чином.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare