Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477282
Прогноз погоди
Сім’ї загиблих учасників АТО та поранені військовослужбовці отримали земельні ділянки
16 червня 2016 року 11:52
Відповідне рішення депутати підтримали на десятій позачерговій сесії Житомирської міської ради 16 червня. Також було вирішено надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО.
 
«Сьогодні депутати підтримали рішення, за яким дві сім’ї загиблих військовослужбовців, які брали участь у АТО, та семеро поранених учасників АТО отримали земельні ділянки. Вже розпочата підготовка складання проектів землеустрою для відведення земельних ділянок чотирьом пораненим. Зараз наша основна мета злагоджено та мобільно реагувати на проблеми військовослужбовців», – пояснює Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.
 
У липні місяці, на наступній черговій сесії Житомирської міської ради,  буде розглядатись питання відведення земельних ділянок для 30 сімей загиблих учасників Антитерористичної операції.  За кошти міського бюджету на всі ділянки виготовлено проекти землеустрою, які зараз знаходяться в Державному земельному кадастрі для отримання кадастрових номерів.
 
Управління містобудування та архітектури Житомирської міської ради провело жеребкування на земельні ділянки, сім’ї загиблих вже виїжджали на місця та оглядали запропоновану землю.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare