Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 482019
Прогноз погоди
Представники європейських агенцій програми «Senior Expert» ділились досвідом з житомирськими підприємцями
15 червня 2016 року 16:42
Вперше у Житомирі 15 червня відбулась спільна зустріч представників чотирьох міжнародних програм підтримки та розвитку бізнесу з керівниками підприємств, установ та організацій, менеджерами різних ланок та підприємцями міста та області.
 
Представники німецької, голландської, швейцарської та італійської міжнародних програм разом з представниками муніципалітету та бізнесу Житомира обговорювали тему програми «Senior Expert» різних Європейських країн як ефективний інструмент розвитку українського бізнесу.
 
Завдяки програмам «Senior Expert» можна підвищити кваліфікації спеціалістів та керівного складу підприємств, розробити маркетингові стратегії та збут продукції, оптимізувати технологічні процеси та налагодити співпрацю із іноземними партнерами.
 
Житомирський міський голова Сергій Сухомлин підкреслив важливість цього заходу, адже для Житомира подібна зустріч є новим досвідом, який відкриває широкі перспективи для впровадження запланованих міських проектів.
 
«У цьому питання не хотілось б зациклюватися лише на бізнесі, тому що «Senior Expert» дає можливості для муніципалітету. Сьогоднішній захід – це перспектива отримати експертів зі сторони Європейського союзу для реалізації проектів та навчанню наших кадрів. У нас, на жаль, утворився вакуум між муніципалітетом та технічними спеціалістами старшого покоління. В той же час починається реалізація європейських проектів і нам потрібні експерти з досвідом роботи. Місто зацікавлене в залученні цих спеціалістів. Для бізнесу це додаткова можливість отримати новий досвід», – розповідає Сергій Сухомлин.
 
Після презентації програм «Senior Expert» житомирські представники бізнесу могли отримати індивідуальні консультації та поспілкуватися з представниками голландської некомерційної організації «PUM», швейцарської агенції «SWISSCONTACT», італійської програми «VOLONTARI SENIOR PROFESSIONALI»  та німецької програми «SES».
 
«Ми б хотіли, щоб кількість зацікавлених людей у нашій програмі в Україні зріс. Щоб більше організацій скористалося нашими послугами. Тим паче, що це можливість залучати експертів не лише для бізнесу, а й для державних органів влади, соціальних проектів, освітніх закладів на достатньо вигідних умовах», – пояснює Мартін Ройтер, представник німецької програми «SES» при Торгово-промисловій палаті України.
 
Організатори заходу: Фонд громади Житомира у співпраці із департаментом економічного розвитку Житомирської міської ради і Торгово-промислової палати України.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare