Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5518
візитів всього: 464638
Прогноз погоди
Питання забезпечення житлом учасників АТО на особистому контролі міського голови
15 червня 2016 року 16:25
Учасники бойових дій АТО, сім’ї загиблих військовослужбовців та інваліди з числа військових, які брали участь у АТО, повинні бути забезпечені житлом.
 
Про це повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин 15 червня під час робочої наради щодо спільної діяльності та скоординованості органів місцевого самоврядування і державних установ по наданні допомоги громадянам АТО.
 
«Зараз нам необхідно максимально спростити систему: ми маємо скоординувати наші дії та мінімізувати формальності. Головне бачити за всіма довідками в учасниках АТО людей, яким необхідна допомога», – пояснює міський голова.
 
Найближчим часом планується укладання договору з Міністерством оборони України стосовно будівництва житлового будинку для учасників бойових дій АТО та сімей загиблих військовослужбовців, за яким Міністерство оборони будує багатоквартирний будинок,  а квартири для військових будуть придбані за рахунок місцевого бюджету.
 
Зараз на квартирному обліку при міськвиконкомі перебувають 46 учасників бойових дій АТО, п’ять сімей загиблих військовослужбовців та інвалідів з числа військових, які брали участь у АТО.
 
За рахунок субвенції з державного бюджету в 2015 році було придбано житло для 12 сімей загиблих військовослужбовців.  Також житло отримали двоє інвалідів ІІ групи з числа військових та троє інвалідів з числа військових, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове