Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464545
Прогноз погоди
Міська влада спільно з підприємцями шукають компроміс стосовно незаконної торгівлі «з землі»
14 червня 2016 року 08:20
Вихідними представники КП «Інспекція з благоустрою», муніципальна інспекція та поліцейські звільнили вулиці Хлібну та Небесної сотні від стихійної торгівлі «з землі».
 
У понеділок, 13 червня, підприємців, яких попросили не проводити торгівлю на асфальті, запросили до Житомирської міської ради на підсумкову нараду разом з учасниками рейду та представниками Житнього ринку. Мета - спільно знайти вирішення конфліктного питання.
 
Заступник міського голови Олексій Ясюнецький повідомив, що несанкціонованої торгівлі «з землі» по вулицях Хлібна та Небесної сотні більше не буде. Керівництво Житнього ринку таку ініціативу міської влади підтримує, адже на території ринку достатньо місць, щоб забезпечити продавців. Місце на ринку для торгівлі коштує 6 грн, у молочному павільйоні – 8 грн.
 
Рейди по очищенню центра міста від стихійної торгівлі будуть проводитися й надалі, поки центр міста не виглядатиме належним чином.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове