Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 476719
Прогноз погоди
Інспекція з благоустрою продовжує боротьбу з незаконною торгівлею
13 червня 2016 року 10:55
КП «Інспекція з благоустрою» Житомирської міської ради 10 червня продовжила боротьбу з незаконною торгівлею на Старому бульварі. Інспектори демонтували обладнання для торгівлі, на які власники не мали дозволів.
 
Юрій Юзвінський, директор КП «Інспекція з благоустрою», розповідає, що житомиряни нехтують забороною торгівлі на Бульварі: «Ми виконуємо рішення виконкому про те, що на Старому бульварі не дозволяється торгувати взагалі. Люди нехтують цим, тому ми проводимо рейд. Вилучені товари можна буде забрати в «Зеленбуді» у будь-який час з оплатою того, що ми витратили на демонтаж. Підприємців неодноразово попереджали, давали приписи, тому з нашого боку все нормально».
 
Під час рейду було вилучено обладнання для виготовлення солодкої вати, столи та холодильники. Деякі підприємці, побачивши інспекторів, самі збирали свої товари та елементи торгівлі.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare