Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479547
Прогноз погоди
В десятій ювілейній «Дивогонці» взяли участь понад дві сотні дітей
7 червня 2016 року 18:05
Житомирський гідропарк 5 червня був заповнений дітьми: до спортивно-родинного свята «Дивогонки» долучилося близько 250 юних любителів велоспорту.
 
У Житомирі п’ятий рік поспіль проводять змагання на велосипедах, біговелах, самокатах на швидкість серед дітей від 2 до 12 років. Спортивне свято влаштовують двічі на рік: весною та восени. Цього разу кількість учасників стала рекордною.
 
«Ми з дев’ятирічним  Тарасом прийшли на «Дивогонку» вперше. Син катається на велосипеді з трирічного віку і дуже любить цей вид спорту. У змаганнях брали участь вперше і відразу ж зайняли почесне третє місце, за що отримали бронзову медаль. Ми з чоловіком звичайно вірили у перемогу, та досягненням сина дуже пишаємося. Тут взагалі дуже класно та весело: чудова погода, природа та дитячий сміх гарантують позитивний настрій», – ділиться емоціями мама учасника змагань Валентина Бовсуновська.
 
«Дивогонку» розділили на два етапи: для дітей до 8 років і від 8 до 12 років. Кожен маленький спортсмен, незалежно від результату,  отримав подарунки від спонсорів. У заїзді першими стартували наймолодші велосипедисти віком від 2 до 3 років на триколісному транспорті.
 
«Вже другий рік поспіль міська рада, управління сім’ї, молоді та спорту з радістю долучаються до організації свята, адже це спорт та родинний захід. Всі татусі й бабусі вболівали за своїх дітей», – коментує начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.
 
Організатори потурбувалися про безпеку учасників змагань та перед заїздом забезпечили дітей шоломами.
 
Інціаторами дитячого свята стали клуб велосипедистів Житомира «ВелоЖитомир» спільно з Житомирською міською радою.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare