Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479883
Прогноз погоди
Ревізія житомирського гідропарку: з 59 човнів в наявності лише 20 та примарна система відеоспостереження і це тільки початок…
6 червня 2016 року 16:54
Спеціально створена комісія з представників міської влади провела інвентаризацію у житомирському Гідропарку. Створена група перевірила наявність всього майна, що перебуває на балансі парку. Ревізію очолили секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж та новий директор КП «Парк» Володимир Шуст.
 
Причиною такої ревізії стала попередня відмова завідуючого гідропарку Віктора Богатирчука у проведенні інвентаризації.
 
Як зазначає секретар міської ради Наталія Чиж: «Ні для кого не є секретом, що три місяці тому ми почали інспектування парків, з чого почався конфлікт з директором парку, йому це дуже не сподобалося, всі знають чим це закінчилось: порушено кримінальне провадження. Після того нам депутати виділили кошти на проведення аудиту КП «Парк», аудит в стадії завершення. Ми розмовляли з людиною, яка проводить аудит, це Анатолій Камінський. Він говорить, що для повного аудиту має бути проведена інвентаризація підприємства».
 
Через декілька хвилин після початку ревізії було виявлено перші недорахування. З 59 човнів не вистачає 39. Також відразу було виявлено відсутність системи відеоспостереження на суму 12 тисяч гривень та значно меншу, ніж зазначена, кількість катамаранів.
 
Завідувач гідропарку Віктор Богатирчук впевнений, що все було попередньо сплановано, для того, щоб його звільнити. Та запевняє, що все майно передавав тільки по наказу колишнього директора КП «Парк». Документів в якості доказів не має, але має свідків.
 
Члени робочої групи обіцяють оприлюднити результати ревізії та провести службові перевірки.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare