Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 481640
Прогноз погоди
Спортивні новини Житомира.
14 січня 2010 року 09:48
Спортивні новини Житомира.

Волейбол

В спортивному залі Житомирського комерційного технікуму закінчилися ігри І кола чемпіонату міста Житомира з волейболу серед жіночих команд. «Зимовим» переможцем чемпіонату м. Житомира 2009/2010 р.р. (І ліга) стала волейбольна команда Житомирського інституту медсестринства, яку очолює тренер Момот О.П., яка лише завдяки кращому співвідношенню м’ячів випередила команду «Авангард-2» (тренер Марчук Г.К.). Третє місце посіла команда ДЮСШ № 1 ВФСТ «Колос» (тренер Кравченко В.С.).
Хочеться відмітити, що більшість тренерів залишилися задоволеними проведенням матчів І кола чемпіонату міста Житомира з волейболу серед жіночих команд, які сприяють підвищенню ігрового та кваліфікаційного рівнів команд.


З 4 по 6 січня 2010 року в спортивному залі «Авангард» (вул. Фещенко-Чопівського, 10) відбувався Всеукраїнський турнір з волейболу серед дівчат 1993-1994 років народження, присвячений Різдвяним святам, в якому брали участь команди ОДЮСШ м. Вінниці, ДЮСШ-Регіна м. Рівне, «Авангард» м. Житомира та волейбольна команда м. Чернігова. Більшість ігор проходили в напруженій та цікавій боротьбі, де були сльози радості перемоги і гіркоти поразки. В останній ігровий день визначилися призери змагань: І місце посіла команда ОДЮСШ м. Вінниці, ІІ місце – «Авангард» м. Житомира, ІІІ місце – команда м. Чернігова.
Турнір відбувся завдяки ініціативі тренера команди «Авангард» Марчука Георгія Кириловича, директора ЖДЮСШ «Авангард» Юрчака Олексія Анатолійовича за підтримки Житомирської міської ради та управлінь у справах сім’ї, молоді та спорту.

























Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare