Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482706
Прогноз погоди
Сергій Сухомлин: про ефективне використання бюджетних коштів, роботу житомирського аеропорту та реконструкцію вулиці Михайлівської
1 червня 2016 року 13:56
31 травня у Житомирській міській раді відбулась прес-конференція міського голови Сергія Сухомлина. Від нині щовівторка міський голова відповідатиме на питання представників ЗМІ.
 
Однією з проблем, що турбувала журналістів, було питання контролю за витрачанням бюджетних коштів у міській раді та на комунальних підприємствах. Міський голова розповів присутнім, що у раді працює відповідний відділ - контрольно-аналітичний, який займатиметсь даними питаннями. 19 травня його очолила Валентина Козяр. Загалом у відділі працюватиме три спеціаліста. Поки що штат повністю не сформований, оголошено конкурс на вакантні посади, розповідає очільниця відділу.
 
«Це абсолютно новий відділ. Основним завданням відділу є проведення контрольно-аналітичних заходів, на підставі яких міському голові та міській раді будуть надаватися відповідні висновки щодо вдосконалення роботи, ефективного  використання бюджетних коштів та комунального майна», – пояснює Валентина Козяр.
 
До роботи новоствореного відділу також долучатимуться депутати міської ради та громадські активісти.
 
Під час прес-конференції було піднято питання стосовно долі житомирського аеропорту. За слова житомирського міського голови, нині активно йде робота над сертифікацією аеропорту як міжнародного.
 
«Зараз триває процедура отримання статусу міжнародного аеропорту, щоб відкрити прикордонний та митний  пункти. Паралельно ведуться проектні та будівничі роботи, щоб аеропорт відповідав міжнародним нормам. Це питання на контролі Кабінету Міністрів України», – зазначає міський голова.
 
Також журналісти цікавились майбутньою реконструкціє вулиці Михайлівської. Сергій Сухомлин розповідає, що роботи проведуть цього року. Міський голова впевнений, що вся проектна документація буде готова вчасно, адже проект реконструкції вже є, в нього лише необхідно внести корективи. Вже найближчими днями оголосять конкурс на проведення робіт.
 
«Реконструкція вулиці Михайлівської буде проведена цього року. Це те завдання, яке я ставлю і перед собою, і перед управлінням капітального будівництва. Мабуть, ті архітектори, які кажуть, що за місяць зробити проект реконструкції неможливо, не знають, що проект вже є. Найбільше часу займає проектування інженерних мереж. Але це вже зроблено. Йдеться, за великим рахунком, про мощення та благоустрій вулиці», – повідомляє Сергій Сухомлин.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare