Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482173
Прогноз погоди
Пасажиропотік електрички Житомир-Київ подвоївся
31 травня 2016 року 16:51
Кількість пасажирів, які користуються електричкою Житомир-Київ зросла в два рази порівняно з днем запуску. На сьогодні комфортним та бюджетним транспортом до столиці користується понад 165 житомирян. Першим рейсом до столиці поїхали 70 житомирян.
 
Починаючи з червня ціна квитка становитиме 35 гривень. Це більш ніж вдвічі дешевше, порівняно з автобусним сполученням.
 
Пенсіонери та ще 5 категорій громадян мають право на безкоштовний квиток, як і в усіх приміських поїздах. Щоб отримати пільговий квиток потрібно звернутися в касу з посвідченням яке дає право пільгового проїзду. Також знижки надаються студентам та учням профтехучилищ - 50%, дітям від 6 до 14 років - 25%.
 
“Дуже приємно, що житомиряни оцінили наші зусилля і починають масово користуватися електричкою Житомир-Київ. Для міських жителів це значна економія грошей та безпека пересування”, - коментує Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.
 
Більше того, зручності полягають у тому, що по станції Київ-Пасажирський - можна пересісти на приміські та пасажирські поїзди різних напрямків, київську міську електричку. Пасажири, яким потрібно в Бориспіль, можуть сісти на електричку Святошин-Київ-Яготин (відправлення 8.38). Час в дорозі - одна година. Пасажири, яким потрібно в аеропорт "Жуляни", можуть вийти на південній стороні і там сісти на маршрутку до аеропорту.
 
Подорожі залізницею є незамінними і для тих, хто їде у відрядження: окрім пристосованості до графіків робочого дня, пасажирам видається офіційний квиток, який зобов'язана прийняти бухгалтерія.
 
Окрім цього, залізничний транспорт є найнадійнішим: з вини залізниці на Житомирщині не постраждав жоден пасажир.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare