Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 482309
Прогноз погоди
Сергій Сухомлин: «Дитячий мистецький фестиваль «Мати. Родина. Україна» має стати всеукраїнським конкурсом»
31 травня 2016 року 11:42
Гала-концерт за підсумками мистецького фестиваль «Мати. Родина. Україна» урочисто пройшов у Житомирському центрі дитячої творчості.
Фестиваль проводився до Дня матері та Дню захисту дітей. У ньому взяли участь колективи 24 навчально-виховних закладів Житомира.
 
Міський голова Житомира Сергій Сухомлин подякував вихованцям дошкільних закладів та їхнім керівникам за високий рівень творчості, майстерності та художнього смаку в представлених композиціях.
 
«Вірю, що цей фестиваль стане традиційним всеукраїнським конкурсом. Дякую депутатам Житомирської міської ради, які допомогли з призами для наших талановитих діток. Також щиро дякую Марійці Бурмаці та Юрію Павленку за організовану підтримку фестивалю», - сказав зі сцени Сергій Сухомлин.
 
Після привітального слова мер Житомира вручив подарунковий сертифікат ДНЗ№43 на закупівлю меблів для маленьких житомирян.
 
Нагадаємо, що дитячий мистецький фестиваль «Мати. Родина. Україна» проводиться у Житомирі з 2011 року.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare