Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477506
Прогноз погоди
КП «Житомирводоканал» нагадує про закінчення «ДВОМІСЯЧНИКА ЗІЗНАНЬ»
25 травня 2016 року 08:28
КП «Житомирводоканал» доводить до відома мешканців приватного сектору, які самостійно або з порушенням проекту приєднались до комунальної мережі централізованого питного водопостачання та (або) водовідведення без оформлення відповідного дозволу та технічної документації, що з 31 березня до 31 травня 2016 р. вони повинні звернутися до КП «Житомирводоканал» для оформлення зазначеного приєднання належним чином і відкриття абонентського рахунку (узаконення водоспоживання).
 
Самовільне приєднання споживачів до мереж водопостачання/водовідведення є грубим порушенням чинного законодавства. Мешканцям, які у квітні самі звернуться до підприємства та зізнаються у несанкціонованому приєднанні до мереж, нарахування за безоблікове водокористування здійснюватися не буде. Споживач лише сплатить кошти за обстеження самовільного приєднання, документальне оформлення (а це приблизно 1134 грн.) та користування послугою.
 
Після закінчення зазначеного терміну для добровільного оформлення дозволу та технічної документації, працівниками КП «Житомирводоканал» спільно з представниками правоохоронних органів будуть проводитися систематичні рейди з виявлення розкрадання питної води шляхом самовільного приєднання до комунальних мереж централізованого водопостачання та водовідведення з притягненням винних осіб до відповідної адміністративної та кримінальної відповідальності.
 
Звертатися за адресою: вул. Черняховського, 120, каб. 315 (виробничо-технічний відділ). Тел.: (0412) 24-34-83.
 
Прес-служба КП "Житомирводоканал"


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare